Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που διατίθεται στο section «Κλείσε Ραντεβού». Θα χρειαστεί να επιλέξετε την ημέρα που σας εξυπηρετεί και το Ιατρείο που επιθυμείτε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 21 6900 4245.

Σας γνωστοποιούμε πως, από τον Μάϊο του 2018, όλα τα ιατρεία που δραστηριοποιούνται εντός Ευρωπαϊκής Ενώσεως οφείλουν να ενημερώνουν τους ασθενείς τους για τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων (GDPR) και να παρέχουν το αντίστοιχο έντυπο προς υπογραφή.


Εφόσον λοιπόν προσέλθετε στο προγραμματισμένο σας ραντεβού, θα σας δοθεί από τη γραμματεία μας έγγραφο για να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και το απαιτούμενο ευρωπαϊκό έγγραφο GDRP.

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Μπίκος Γεώργιος θα ρωτήσει το οικογενειακό και ατομικό αναμνηστικό ιστορικό σας, και θα εξετάσει το δερματολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Κατόπιν θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία που θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεση λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

Όλες οι ιατρικές πράξεις αισθητικής δερματολογίας και laser στο ιατρείο μας πραγματοποιούνται από τον ειδικό δερματολόγο-αφροδισιολόγο Μπίκο Γεώργιο. Τα περιστατικά αποτριχώσεων τα οποία πραγματοποιούνται με laser Αλεξανδρίτη δύναται να πραγματοποιηθούν από το εξειδικευμένο μας προσωπικό εφόσον η ασθενής το επιθυμεί.

Η δερματολογική βεβαίωση (π.χ. προς χρήση στο κολυμβητήριο) χορηγείται έπειτα από ενδελεχή κλινική δερματολογική εξέταση που πραγματοποιεί ο ιατρός. Η χρέωση, είναι αυτή της κανονικής δερματολογικής εξετάσεως.

Το δερματολογικό μας ιατρείο ευρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στον αριθμό 5 στον 1ο όροφο (στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα, πλησίον νοσοκομείου Υγεία). Συγκεκριμένα ευρίσκεται μεταξύ των κτιρίων Wind – KARE και Petco/SMEG – super market ΑΒ Βασιλόπουλος, στα Σίδερα Χαλανδρίου.


Δυνατότητα σταθμεύσεως (parking) υπάρχει σε αρκετούς ιδιωτικούς χώρους στην περιοχή του νοσοκομείου Υγεία καθώς και στους γύρω δρόμους.

 

Κλείστε το ραντεβού σας

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ