Η Φιλοσοφία μας

Κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα με γνώμονα την φυσικότητα του δέρματος και το Φυσικόν Κάλλος.

Κάθε αισθητική παρέμβαση την οποία πραγματοποιώ στο δέρμα γίνεται υπό τον γνώμονα του Δελφικού Παραγγέλματος ‘’Μέτρον Άριστον’’ ώστε να προσδίδω στο δέρμα τις υγιείς φυσικές του ιδιότητες και την όμορφη εξατομικευμένη του εικόνα.


Κάθε άνθρωπος έχει από τη φύση του μια ξεχωριστή ομορφιά.

Στόχος μου είναι πάντοτε να εντοπίζουμε μαζί με το άτομο τις πραγματικές του ανάγκες ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του δέρματος είτε αφορά το πρόσωπο είτε το σώμα.


Αυτό απαιτεί συγκεκριμένη προσέγγιση και συνέπεια στα πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμόσουμε. Εφαρμόζονται πάντα πιστοποιημένα υλικά, αποκλειστικά και μόνο από εμένα ο οποίος φέρω και την πλήρη ευθύνη των ιατρικών πράξεων και στα τρία Δερματολογικά ιατρεία μου.

Μπίκος Ε. Γεώργιος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Δερματοχειρουργός

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έτος 2007.

Πλήρης 5ετής επιτυχής ειδίκευση στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία-Δερματοχειρουργική, κατέχοντας έμμισθη θέση στο Δερματολογικό Κέντρο του Nürtingen ¹ Γερμανίας, καθώς και στη Δερματολογική/Δερματο-ογκολογική κλινική του Klinikum Kassel (Haut-Tumor-Zentrum, HTZ) ² στο Κάσσελ της Γερμανίας, στην οποία εργάστηκε επί 3 έτη ως Επιμελητής Ά.

Υπηρεσίες

Καλώς Ήρθατε

Ανακαλύψτε όλες τις σύγχρονες τάσεις της δερματολογίας και βελτιώστε την εξωτερική σας εικόνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές δερματολογίας.

Ιατρεία

Κλείστε το ραντεβού σας

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ